dimarts, 3 de març de 2009

El parc eolic de La Picossa Barbers

Com a morenc i com a soci de l'Agrupació Excursionista La Picossa em adhereixo a la campanya informativa i de conscienciació ciutadana sobre el parc eòlic que ens volen encolomar a les nostres contrades.


Aerogeneradors,Energia ecològica a costa de destruir el paisatge.

Com ja us és avinent, la nostra, es una entitat força compromesa amb el paisatge, la natura i el medi ambient.

És per això que estem molt preocupats per la ubicació de l’anomenat Parc Eòlic de Barbers, que majoritàriament afecta al nostre terme, i hem començat una campanya per tal de potenciar l’oposició al projecte per part de l’Ajuntament i dels ciutadans. Es per això que, la nostra entitat ha volgut emprendre una acció de conscienciació dels habitants de la nostra vila, per tal de donar a conèixer els principals arguments en contra d’aquest atemptat ecològic i paisatgístic, que hipotecaria el nostre futur en diferents aspectes. Així doncs, hem editat un díptic on s’exposa amb claredat els irreversibles efectes no desitjats que aquest parc eòlic generaria per al nostre terme, cosa que ja està passant a altres pobles, com per exemple a les comarques del Priorat, la Terra Alta o a la Conca de Barbera.

Desgraciadament, la nostra comarca ja suporta moltes infraestructures que no han comportat cap benefici important per la Ribera d’Ebre i si en canvi, estan generant més i més problemàtica cada dia que passa.

Esperem doncs, que tant l’Ajuntament, com les entitats i els conciutadans, tinguin les idees clares i una postura definida envers el projecte, al temps que tot el teixit social, habitants i entitats, es posicioni i el rebutgi clara i fermament per tal de poder aturar aquest innecessari projecte tant lesiu per al nostre terme.

Agrupació Excursionista “La Picossa”


1 comentari:

moradebreonline ha dit...

El que passa que aquesta colla de governants, tenen massa facil la resposta, está al terme d'Ascó, i com que les despeses dutes a terme pel consistori en aquests ultims dos anys han estat substancials, sense mirar prim, tot si val, ara van detras dels diners com a carronyers.